Logo Gravure

Graveren met aandacht. Sinds 1985

Zoek
Bedrijfsnaambord

Bedrijfsnaambord onzichtbaar ophangen

Klanten die kiezen voor een strak gegraveerde bedrijfsnaambord, willen liever niet dat schroeven zichtbaar zijn. Daarom bieden we ook onzichtbare manieren om borden op te hangen. Bijvoorbeeld met draadbussen, draadeinden of verlijming op kunststofblokjes.

Wil je een bedrijfsnaambord laten graveren, dan adviseren we niet alleen over het meest geschikte materiaal en het type graveren, maar ook over de handigste manier van bevestiging. Neem met vragen vrijblijvend contact op.

ZIUZ, Een Friese ondernemer en specialist op het gebied van visuele intelligentie, heeft een gegraveerde RVS bedrijfsnaambord met draadbussen bevestigd. Aan de voorkant is hier niets van te zien.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord