Search
Bewegwijzering / Toeristische borden, waar plaatsen?
Een toerisch bord kan geleverd worden als onderdeel van een grote toeristische route of op zichzelf staan. Toeristische borden kunnen we in verschillende stijlen maken. Strak bij een moderne kunstroute of juist nostalgisch bij monumentale panden of een oud park.
Aluminium bedrijfsbord met door middel van fees aangebrachte tekst en logo en daarna ingelakt in diverse kleuren

Bestel je toeristische bord en profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je toeristische bord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.

Dick Westera
Dorpsbewoner en projectcoördinator

gegraveerde RVS informatiebord

Toeristische borden die in de omgeving passen

Een route wordt geopend en het bestellen van de routeborden zijn vergeten.
In een drukke winkelstraat of een groot industrieterrein met verschillende units valt jouw bedrijf misschien onvoldoende op. Een duidelijk bedrijfsnaambord laat niet alleen zien waar je zit, maar ook wie je bent. Het maakt je zichtbaar.

Is je naambord nog in de stijl van de jaren 70 terwijl je bedrijf al met 2025 bezig is?
Misschien zie je het zelf niet meer, maar voor je klanten is het duidelijk. Die lopen weg omdat ze niets voelen voor een verouderd bedrijf, terwijl alleen het gevelbord gedateerd is. In overleg met jou maken we een naambord dat uitstraalt wat jouw bedrijf is, of wat je wilt worden. Bijvoorbeeld iets klassieks in messing, of juist heel strak in RVS. En op verzoek ook met QR-code.

Het nieuwe pand wordt feestelijk met klanten geopend, maar het bedrijfsnaambord is vergeten
Drie dagen voor de feestelijke dag komt iemand erachter dat nog niets geregeld is. Zo’n project vraagt dan een hele strakke planning. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Een eventueel ingelakt bord wordt ook nog warm weggelegd. De verf heeft al 2 dagen nodig om te drogen. Op de feestelijke dag hangt een mooi bord op de gevel.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Van-Hall-Larenstein_logo
Gemeente Landerd
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Ik wil meer weten over een toeristisch informatiebord

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord