Search
Bewegwijzering / Toeristische borden / waar plaatsen?
Een toerisch bord kan geleverd worden als onderdeel van een grote toeristische route of op zichzelf staan. Toeristische borden kunnen we in verschillende stijlen maken. Strak bij een moderne kunstroute of juist nostalgisch bij monumentale panden of een oud park.
Bedrijfsborden buiten - RVS

Bestel je toeristische bord en profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je toeristische bord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.

Dick Westera
Dorpsbewoner en projectcoördinator

gegraveerde RVS informatiebord

Toeristische borden die in de omgeving passen

Een route wordt geopend en het bestellen van de routeborden zijn vergeten.
In een drukke winkelstraat of een groot industrieterrein met verschillende units valt jouw bedrijf misschien onvoldoende op. Een duidelijk bedrijfsnaambord laat niet alleen zien waar je zit, maar ook wie je bent. Het maakt je zichtbaar.

Is je naambord nog in de stijl van de jaren 70 terwijl je bedrijf al met 2025 bezig is?
Misschien zie je het zelf niet meer, maar voor je klanten is het duidelijk. Die lopen weg omdat ze niets voelen voor een verouderd bedrijf, terwijl alleen het gevelbord gedateerd is. In overleg met jou maken we een naambord dat uitstraalt wat jouw bedrijf is, of wat je wilt worden. Bijvoorbeeld iets klassieks in messing, of juist heel strak in RVS. En op verzoek ook met QR-code.

Het nieuwe pand wordt feestelijk met klanten geopend, maar het bedrijfsnaambord is vergeten
Drie dagen voor de feestelijke dag komt iemand erachter dat nog niets geregeld is. Zo’n project vraagt dan een hele strakke planning. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Een eventueel ingelakt bord wordt ook nog warm weggelegd. De verf heeft al 2 dagen nodig om te drogen. Op de feestelijke dag hangt een mooi bord op de gevel.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Van-Hall-Larenstein_logo
Gemeente Landerd
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een toeristisch informatiebord