Tijdelijke grafmonumenten

Na een begrafenis duurt het vaak lang voordat een definitief grafmonument geplaatst wordt. Maar een graf zonder aanduiding, dat vinden veel nabestaanden heel kaal. Ze kiezen dan voor een tijdelijke grafmarkering op het graf van hun dierbare.

Sommige tijdelijke grafmonumenten kunnen snel lelijk worden.  Nabestaanden houden ook niet altijd van plastic. Ze kunnen het gevoel hebben hun geliefde hiermee te kort te doen.

Het kan anders.

2800-2016-rvs-laser-tijdelijk-grafmonument-elegant-3-maten-snoep-700-x-450

Plaatsen na de begrafenis

Gravure’85 maakt eenvoudige en toch stijlvolle grafmonumenten die tijdelijk op een graf kunnen worden geplaatst. We leveren ze snel, zodat ze al op de dag van de begrafenis beschikbaar zijn. Voor nabestaanden is het plaatsen van het monument na de condoleance vaak een mooie afsluiting van een bewogen dag.

2893-2016-rvs-laser-tijdelijk-grafmonument-robuust-de-leeuw-snoep-folder-700x-450

Ik wil meer informatie over een tijdelijk grafmonument

Persoonlijk hoekje

Nabestaanden waarderen de tijdelijke grafmarkering. Als ze na een paar maanden het definitieve monument plaatsen, nemen ze de tijdelijke markering vaak mee. In hun huis of tuin maken ze daarmee een persoonlijk hoekje om hun dierbare te gedenken.

Onze kwaliteiten

  • goed advies
  • veel materialen en graveermethoden
  • mooi inlakwerk
  • snelle levering
  • graveerbedrijf sinds 1985

Andere momenten om te herdenken:

Wil je meer weten over grafmonumenten of heb je andere vragen rond herdenken en gedenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen je graag persoonlijk verder.