Een boomsteker voor een jarige op Ibiza

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Snel een bijzonder cadeau voor een verjaardag realiseren? Bij Gravure85 werken we daar graag aan mee. Bijvoorbeeld als iemand op vrijdag belt voor een gegraveerde naamplaat die hij de maandag daarop wil meenemen naar Ibiza.

RVS - lasergraveren - boomsteker - herdenkingsbord

Bord bij een vriendenboom. Geplant voor een jarige die 50 werd.

Een boomsteker met de namen van familie en vrienden moest het worden, voor de 50ste verjaardag van zijn broer, vertelde onze klant aan de telefoon. Hij had nog geen idee voor het ontwerp en vroeg zich af of het Ć¼berhaupt nog zou lukken. Hij wist ook nog niet precies welke namen op de plaat moesten komen.

Dat klinkt als een onmogelijke opdracht, maar bij Gravure85 vinden we dat een uitdaging. En het is gelukt. De klant heeft op vrijdagmiddag bij ons op kantoor het ontwerp gemaakt met onze software, in het weekend heeft hij de namen van de ontbrekende personen gemaild, op maandagochtend hebben we het ontwerp verfijnd en de gekozen RVS-plaat gegraveerd met laser.

Op weg naar Schiphol werd de plaat opgehaald, en dinsdag is het cadeau overhandigd aan de jarige op Ibiza. De plaat is op een houten paal bevestigd bij de boom, want de gebruikelijke steker van 70 cm, die paste niet in de vliegtuigkoffer.