Kunststof bewerken

Sluitpost van een project is vaak het graveren van de kunststof plaatjes. Gravure’85 is hier helemaal op ingesteld. Wij hebben een grote machinecapaciteit waardoor wij snel en nauwkeurig grote hoeveelheden kunststof plaatjes kunnen graveren.

Met onze jarenlange ervaring en up to date kennis van technieken, is iedere gespecialiseerde en gecompliceerde kunststofbewerking bij ons in goede handen. Het graveren van kunststof bedieningspanelen, typeplaten, waarschuwingsborden en naamborden voorzien van logo’s en QR- codes kunt u gerust aan ons toevertrouwen.

Veiligheidsborden - verboden toegang borden

Waarschuwingsbord in kunststof

Kunststof Frezen

Kunststof frezen is een mooie techniek om losse vormen te maken. In bewegwijzering wordt hier veel gebruik van gemaakt. Wilt u losse letters of een logo op een wand of muur monteren, dan frezen wij deze uit kunststof. Ook als u vormen wilt hebben die gerelateerd zijn aan uw business, kunnen wij deze frezen uit kunststof. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een vrachtauto, tractor, molen, kroon (hofleverancier) of leeuw.

Het kunststof frezen als techniek wordt in de machine- en apparatenbouw veelvuldig gebruikt. Wij leveren veel producten en halffabricaten voor deze industrie. Voor kunststof frezen hebben wij veel verschillende soorten kunststof op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Lasergraveren van kunststof

Naast het graveren van kunststof  is het lasergraveren van kunststof ook mogelijk. Lasergraveren geeft een onuitwisbare verkleuring van het oppervlak. Met onze fiberlaser is het mogelijk zeer gedetailleerd te werken.

Wilt u meer weten over Kunststof graveren, neem dan contact met Gravure’85 op.

Voorbeelden van kunststoffen:

Voorbeelden van andere materialen: