Kabellabels graveren geeft overzicht

  • Is er een wirwar van kabels in uw schakelkast?
  • Zijn er  kabel labeIs onleesbaar geworden?
  • Zoekt u labels in verschillende kleuren?

Bij de montage van een kast worden alle kabels netjes gelegd. Na verloop van tijd ontstaat verwarring. Welke kabel hoort waarbij? Storingen in de kast zijn hierdoor minder snel te verhelpen en de tijd nodig voor onderhoud van een bedrijfsnetwerk wordt langer. Ook het uitbreiden van de kast kost extra tijd en geld, omdat de monteur eerst moet uitzoeken welke kabel waarbij hoort.

RVS laser plaatje kabelcodering tierap klein

Kabelcodering bespaart tijd en kosten

Kabelcodering lost deze problemen op. Het graveren van een kabel label geeft een onuitwisbare markering en zorgt voor duidelijkheid. Wilt u nog meer overzicht om de kabels sneller te herkennen? Kies dan voor kabelcoderingen in verschillende kleuren.

De materiaalkeuze is afhankelijk van de omgeving. Kunststof kabellabels zijn bestand tegen hoge temperaturen en vocht, RVS kabel labels zijn zelfs bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

 

Het bevestigen van kabelcodering

Kabel labels in RVS en kunststof worden meestal bevestigd met een tyrap, ook wel tiewrap of kabelbinder genoemd. Wij leveren de plaatjes precies op maat, met voorgeboorde gaten en op volgorde van montage. Dat maakt dat u ze gemakkelijk en snel kunt vastmaken.

 

 Kabel labels snel geleverd

Gravure’85 denkt met u mee en levert snel de gevraagde kabellabels. Dat is ook handig als bij de oplevering van een projecten blijkt dat een monteur vergeten heeft de kabelcoderingen te bestellen.

Wilt u ook een maatwerkoplossing voor uw kabelcodering? Neem dan contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden voor kabellabels. Wij helpen u graag persoonlijk verder en bieden 100% tevredenheidsgarantie.