Search

Gravure85 heeft een zeehondje uit de zeehondencrèche van Pieterburen geadopteerd. Pup Isis is tijdens de zoogperiode haar moeder kwijtgeraakt. Bij binnenkomst in de zeehondencrèche was ze ongeveer 7 dagen oud en ze woog 10,6 kilo. Nu, een ruime maand later, weegt zij 18 kilo. Isis wacht op een plaatsje in het buitenbad. Dat is weer een stapje dichterbij haar vrijlating.

Bij Gravure85 doen we ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur. In 2015 is dat de adoptie van Isis van de zeehondencrèche in Pieterburen.

 

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >