Uniek moment of 10.000 plaatjes
Wij doen wat andere beloven

Graveerbedrijf Gravure85 – we staan bekend om onze service

Wil je 10.000 plaatjes laten graveren of een uniek monument laten maken?
Gravure85 is hét graveerbedrijf in Nederland voor graveerwerk en industrieel graveerwerk.
We bieden een ruime keuze aan materialen en staan bekend om onze service.

 

We denken met je mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om jouw werk tot in de puntjes te verzorgen. Bovendien krijg je altijd 100% tevredenheidsgarantie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Industrie & bedrijfsleven

Herdenken & gedenken

Industrie & bedrijfsleven

2 icon

Labels

3 icon

Borden & panelen

4 icon

Awards & jubileumborden

5 icon

Bewegwijzering

Herdenken & geschenken

6 icon

Grafmonumenten

7 icon

Urnmonumenten

8 icon

Gedenkplaten & plaatjes

9 icon

Oorlog- & herdenkingsmonumenten

Onze materialen

Je kunt bij Graveerbedrijf Gravure85 kiezen uit een breed assortiment aan materialen om te graveren zoals metaal, kunststof en hout. Per soort kun je vaak kiezen uit verschillende groottes en diktes, met of zonder kleeflaag. Bij kunststoffen heb je bovendien de keuze uit een groot aantal kleuren.

Onze technieken

Bij Graveerbedrijf Gravure85 maken we gebruik van verschillende technieken. Kom je bij ons met een vraag dan kiezen we samen de techniek uit die het meest geschikt zijn voor jouw toepassing. Ga jij het graveerwerk bijvoorbeeld elke dag steriliseren of onder hoge druk afspuiten, dan moet het aan hele andere eisen voldoen dan een indrukwekkend oorlogsmonument.

Graveerbedrijf Gravure85

Bij Graveerbedrijf Gravure85 leveren we hoogwaardig graveerwerk. Dat begint met goed uitgangsmateriaal. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment kunststoffen en metalen.

Wil je bijvoorbeeld RVS in een afwijkende vorm, een andere dikte of en andere oppervlak? Zoekt je kunststof met een zelfklevende achterzijde of met een bescherming tegen chemische invloeden? Bij Graveerbedrijf Gravure85 kan het allemaal. Wij kunnen veel kwalitatief hoogstaande metaal-, hout – en kunststofbewerkingen uitvoeren. Bijvoorbeeld een lasergravure die aan de hoogste eisen voldoet en minimaal 25 jaar goed blijft. Of hoogwaardig inlakwerk in precies dezelfde kleuren als een gedrukt logo.

Graveerbedrijf Gravure85 wil tevreden klanten, daarom denken we mee. We stellen vragen: Is het graveerwerk voor binnen of buiten? Voor de sier of voor gebruik? Hoe wordt het bevestigd? Aan de hand van je antwoorden adviseren we over het materiaal en de bewerkingsmethoden die het meest geschikt zijn. Heb je snel plaatjes en borden nodig voor de oplevering van een project of een cadeau voor een jubileum? Dan leveren we snel. We beschikken over een grote capaciteit en wij werken zo nodig ook buiten kantoortijd.

★★★★★ (5 van 5) - met 77 reviews van Google