Herdenkingsmonumenten

In bijna elke gemeente zijn herdenkingsmonumenten voor historische gebeurtenissen, zoals de Tweede Wereldoorlog. Daar herdenken we op 4 mei de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies daarna. Er zijn ook herdenkingsborden voor (vliegtuig)rampen of verkeersslachtoffers.

Overheden en maatschappelijke organisaties weten Gravure’85 steeds vaker te vinden als het om herdenkingsmonumenten gaat, en daar zijn we trots op. Met het graveren van deze monumenten helpen we om de herinnering en de verhalen van slachtoffers levend te houden.

plaquette graveren -oorlogsmonument

Oorlogsmonument

Soorten en maten

Herdenkingsmonumenten zijn er in vele soorten en maten. Soms gaat het om een eenvoudige gegraveerde plaat, soms is het graveerwerk onderdeel van een kunstwerk. Hoe groot of klein uw herdenkingsbord ook wordt, bij Gravure’85 bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en bij ons is uw graveerwerk in goede handen.

Onze kwaliteiten

  • goed advies
  • veel materialen en graveermethoden
  • mooi inlakwerk
  • snelle levering
  • graveerbedrijf sinds 1985

Wilt u meer weten over herdenkingsmonumenten of heeft u andere vragen rond herdenken en gedenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen u graag persoonlijk verder.