Graveren

graveren kunststof

Bij graveren halen we een deel van de bovenkant van het materiaal weg waardoor een verdieping ontstaat. Deze kunnen we met een lak in uw kleurkeuze inkleuren. We gebruiken de graveertechniek veel voor het maken van industriële producten zoals:

  • bedieningspanelen
  • frontpanelen
  • typeplaten
  • waarschuwingsborden
  • coderingen voor datacommunicatie

Graveren passen we daarnaast in allerlei vormen toe op gedenkplaten, bedrijfsnaamborden en bewegwijzering, en het graveren van awards.

Voor Gravure’85 is graveren de kernactiviteit. We beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we al uw graveerwensen kunnen vervullen.

Graveren van metaal en RVS

Het graveren van RVS is de specialiteit Graveerbedrijf Gravure’85. Door de hardheid van het materiaal is RVS moeilijker te graveren en te frezen. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis voor het graveren van RVS en alle andere soorten metaal. 

RVS graveren - europese vlag

RVS graveren in ingekleurd

Graveren van kunststof

Herkent u het, dat u op het allerlaatste moment bedenkt dat u nog plaatjes moet laten graveren? Dan bent u echt niet de enige. Gravure’85 is hier helemaal op ingesteld. Met onze grote machinecapaciteit kunnen wij snel en nauwkeurig grote hoeveelheden resopals graveren.  We graveren de kunststof plaatjes snel en goed en u krijgt ze op volgorde van montage aangeleverd.

Naast resopals zijn we in staat al uw gespecialiseerde kunststofbewerkingen te graveren. Naamborden, waarschuwingsborden en bedieningspanelen worden snel en vakkundig geleverd.

Veiligheidsborden - verboden toegang borden

Waarschuwingsbord in kunststof

Wij graveren alles wat u wenst

Het graveren van metaal en kunststof passen we aan uw eisen en wensen aan. Grootte en dikte, wel of geen kleeflaag, binnen- of buitengebruik, wij graveren alles op alle soorten materiaal. Ook voor de voedings- en medische industrie leveren wij graveerwerk dat is bestand tegen chemische invloeden en voldoet aan alle eisen voor hygiëne.

Uw wensen staan centraal, daarom geven wij op alles dat wij graveren 100 procent tevredenheidsgarantie.

 

Heeft u vragen over graveren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Voorbeelden van graveren:

Andere technieken: