Graveren Amsterdam? Kom naar Gravure’85

lasergraveren RVS

Gravure'85 is niet gevestigd in Amsterdam, maar graveert wel voor bedrijven uit Amsterdam. Ons bedrijf is makkelijk bereikbaar en ligt net onder Utrecht tussen de A2 en de A27, op 5 minuten rijden vanaf de snelweg.

Wij zorgen voor snelle en accurate levering van al uw graveerwerk. Bovendien heeft u bij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Bedrijven uit Amsterdam en omstreken weten ons te vinden voor het graveren van kunststof en metaal. Of het nu gaat om grote partijen kunststof plaatjes of unieke awards, wij graveren het met aandacht.

 

 

 

Kunststof graveren in Amsterdam

Snel en vakkundig kunststof laten graveren vanuit Amsterdam? Gravure’85 heeft grote machinecapaciteit en wij graveren kunststof plaatjes snel en goed. Wilt u ze aangeleverd krijgen op volgorde van montage? Dat regelen wij graag voor u.

Bij Gravure’85 kunt u naamborden, waarschuwingsborden en bedieningspanelen laten graveren. Wij graveren niet alleen resopals, maar voeren ook gespecialiseerde kunststofbewerkingen uit. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze productieafdeling.

Metaal graveren in Amsterdam

Metaal of RVS laten graveren in Amsterdam? Graveerbedrijf Gravure’85 is gespecialiseerd in deze materialen. Ook het harde RVS kunnen onze ervaren medewerkers graveren. Bij het graveren van metalen wordt een verdieping in het materiaal gegraveerd die later ingelakt wordt. Ook een QR code graveren in RVS is mogelijk. Wij maken op maat panelen voor scheepvaart en machinebouw.

Laser graveren in Amsterdam

Gravure’85 is het enige graveerbedrijf in Nederland dat een fiber lasermachine met een groot oppervlalte bezit. Bijna alle soorten metaal,zijn te graveren met de fiberlaser. Het grootste voordeel van de fiber laser graveren is dat u hiermee een onverwoestbare, onuitwisbare gravure in huis haalt. Zelfs dagelijks steriliseren of onder hoge druk afspuiten beschadigt de gravering niet vanwege de grote duurzaamheid van de laser gravure.

Graveren Amsterdam, ook voor spoedopdrachten

Wilt u vanuit Amsterdam met spoed wat laten graveren? Denk dan aan Gravure’85. Wij helpen u graag en onze centrale ligging van Gravure’85 maakt het gemakkelijk om een spoedopdracht op te halen.

U vraagt ‘graveren Amsterdam’? Ons antwoord: Gravure’85. Heeft u vragen over graveren in Amsterdam neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.