Graveerwerk voor elektro- installatietechniek

Kabels in meterkasten, onder de grond of rond leidingen met kokend water. Voor al deze kabels zijn goede labels belangrijk. Labels die buiten gebruikt kunnen worden, en die zo nodig ook bestand zijn tegen chemische invloeden.

Kabel labels - kabel coderingen

Kabelcoderingen

Met duurzaam gegraveerde labels voorkomt u een wirwar van kabels. Uw monteurs kunnen eenvoudig hun werk doen. De kans op vergissingen wordt klein, en bovendien is een eventuele fout snel opgelost. Dat scheelt tijd en geld.

Gravure’85 is specialist in graveerwerk en weet wat u nodig heeft in de elektro- en installatietechniek. U ontvangt uw kabellabels op harde kunststofplaatjes met een dikte van 1,6 mm. We leveren de plaatjes met een zelfklevende laag, zodat u ze gemakkelijk kunt opplakken.

Uw wensen centraal

Bij ons staan uw wensen centraal. Wilt u liever dunnere plaatjes, of van een ander materiaal, of wilt u ze op een andere manier bevestigen? Dat kan natuurlijk ook.

U kunt kiezen voor kabelcoderingen in verschillende kleuren om verschillende soorten kabels te onderscheiden. Qua materiaal heeft u de keuze tussen kunststof kabellabels die bestand zijn tegen hoge temperaturen en vocht, en RVS kabellabels die zelfs in de meest extreme omstandigheden leesbaar blijven.

Voor de bevestiging adviseren we een tyrap, ook wel tiewrap of kabelbinder genoemd. We leveren de plaatjes met voorgeboorde gaten en op volgorde van montage, zodat u ze gemakkelijk en snel kunt bevestigen.

Onze kwaliteiten

  • Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteert u van onze kwaliteiten:
  • snelle levering – plaatjes binnen 1 dag
  • voor spoedorders ook buiten kantoortijd beschikbaar (werkplaats aan huis)
  • we denken mee en vergelijken orders altijd met eerdere bestellingen
  • ruim 30 jaar ervaring met graveerwerk
  • we streven naar 100% tevreden klanten

Producten voor de installatie techniek:

Materialen voor de installatie techniek:

Technieken voor de installatie techniek:

Meer weten?

Wilt u weten wat Graveerbedrijf Gravure’85 voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.