Nieuwe ontwikkelingen – Onze verhoogde productiviteit

geschreven op 17-07-2014 door Monica Verbaarschot

graveren resopal frezenIn de industriële branche van graveer- en lasertechniek hebben we constant te maken met nieuwe ontwikkelingen.  En als gespecialiseerd bedrijf wordt het van Gravure85 natuurlijk wel verwacht dat wij continu op de hoogte zijn van en inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen. In dit blogartikel behandelen we graag de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze verhoogde productiviteit.

Spoedorders

Binnen de industriële sector komen spoedorders tegenwoordig steeds vaker voor. Om hieraan tegemoet te kunnen komen hebben wij geïnvesteerd in extra personeel en extra oproepkrachten. Het grote voordeel van deze oproepkrachten is dat wij in geval van extreme drukte altijd terug kunnen vallen op een aantal professionele medewerkers. Op deze manier wordt de schil van mensen om ons bedrijf heen dus steeds groter.

24/7 productie

Bij Gravure85 kunnen we in praktijk 24 uur per dag en zeven dagen per week productie waarmaken. Enerzijds komt dit dus door onze investeringen in extra personeel en oproepkrachten. Dit gecombineerd met de werkplaats aan huis, waardoor onze machines altijd kunnen draaien, zorgt voor een verhoogde productiviteit.

In de aankomende maanden houden we je graag op de hoogte van de andere nieuwe ontwikkelingen die spelen binnen onze branche en ons bedrijf. Houd dus vooral ons blog in de gaten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *