Search

Gedenkbord graveren ter ere van 70 jaar bevrijding

 

oorlogsmonument-rvs
Arnhem 29 Augustus Lustrumherdenking van 70 jaar

Met de bevrijding op 5 mei 1945 kwam voor Nederland een eind aan de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar staat ons land uitgebreid stil bij 70 jaar bevrijding. Onderdeel van veel herdenkingsactiviteiten is het onthullen van een gedenkbord.

 

 

 

 

 

 

 

Gravure85 heeft veel verschillende gedenkborden gegraveerd. Van een klein monument op de pittoreske begraafplaats in een verstild dorpje tot een groot nationaal oorlogsmonument.  We graveren gedenkplaten en plaquettes geheel volgens jouw wensen. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en de meest moderne technieken. Je kunt freesgravures ook laten inlakken.

Bij Gravure85 ben je verzekerd van een duurzaam gedenkteken dat eer doet aan de gelegenheid. Wil je meer weten over het graveren van een gedenkplaat ter ere van 70 jaar bevrijding? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

Een overzicht van alle herdenkingsbijeenkomsten van het Nationaal Comité 4 en 5 mei vind je op deze website.

 

Blije klanten
Sam N.
1683663151
Zeer behulpzame mensen met super goede service. Er zat een foutje in mijn bestelling maar dit werd direct en zonder morren opgelost door Gravure85
Tessa S.
1682019994
Plaatjes voor de electronica aan boord zagen er top uit. Verder werd er meegedacht en kon er snel geleverd worden. Fijn!
Walter P.
1670249530
Goed meedenken van Gravure85 bracht het gewenste resultaat voor de plaquette in onze cafévloer.
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >