Een bellentableau met uitstraling

201506 Messing graveren inlakken laklaag bellentableau onze kapel kleinWilt u een modern of een nostalgisch bellentableau?
Komt het binnen of buiten te hangen?
Welk materiaal spreekt u aan?

Een bellentableau is bepalend voor de uitstraling van uw entree en er zijn veel keuzemogelijkheden. Daarom is het de moeite waard om hiervoor samen te werken met een partner die kennis van zaken heeft. Gravure’85 is zo’n partij.

Wij weten waar u aan moet denken bij de keuze van een belpaneel. En met 30 jaar ervaring in graveren zorgen we dat uw belpaneel op de mm nauwkeurig wordt afgeleverd. Met 100% tevredenheidsgarantie. Daarom heeft u bij Gravure’85 altijd direct contact met de productieafdeling.

RVS graveren inlakken bellentableau de gelaarste kat klein

Ons stappenplan bij het graveren van bellentableaus

  1. Wij inventariseren uw wensen:

  • Wat is de gewenste uitstraling van het bellentableau?
  • Wat is de plaats van het belpaneel? Binnen of buiten? In de wind of in de zon?
  • Welk materiaal wilt u? RVS, aluminium. messing, kunststof of gepoedercoat metaal in een van de vele verschillende RAL-kleuren?
  • Welke teksten wilt u op het bellentableau? En wilt u de letters laten inkleuren? Bijna alle RAL-kleuren zijn mogelijk.
  • Wat is de randapparatuur voor het intercompaneel? Door de precieze maatvoering zorgen wij ervoor dat alle apparatuur moeiteloos gemonteerd kan worden.
  • Wilt u een enkel belpaneel of gaat het om een serie?

  2. Wij maken voor u een persoonlijk ontwerp, aangepast aan uw wensen en de plaats waar het bellenplateau komt te hangen.

  3. U krijgt het ontwerp voorgelegd.

  4. Als het nodig is, passen we het ontwerp aan. We gaan pas produceren als u het ontwerp heeft goedgekeurd.

Diverse bellentableaus


Heeft u vragen over het graveren van een bellentableau, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.