Aandacht voor herdenken

Er zijn mensen en gelegenheden die we willen herdenken, bijvoorbeeld een overleden familielid of een historische gebeurtenis zoals de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor zoeken we een tastbare herinnering die echt past bij de persoon of de gebeurtenis.

  • Een gedenkplaat of monument.
  • Met aandacht ontworpen en gemaakt, persoonlijk en stijlvol.
  • En tegelijkertijd bestand tegen weer en wind.

Wensen voor herdenken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met aandacht herdenkingsborden, gedenkborden en herdenkingsmonumenten maakt? Dan bent u bij Gravure’85 aan het goede adres. We hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het vertalen van bijzondere wensen in tastbare herdenkingsborden en -monumenten.

2016-rvs-laser-oorlogsmonument-pakan-baroe-onthulling-vrouw-bij-monument-uitsnede-700-x-467

We nemen de tijd voor een gesprek met de betrokkenen, inventariseren wat ze wel willen en wat juist niet. Samen kiezen we materiaal, vorm, lettertype en afbeeldingen die recht doet aan de persoon of gebeurtenis. Een foto van de overledene, of toch liever een lijntekening. Een combinatie van een RVS plaat en natuursteen, Corten staal met plexiglas of hout van Natuurmonumenten, geen wens is ons te gek.

Onze persoonlijke aanpak en onze expertise maken ons een geschikte partner voor herdenkingsplaten en -monumenten. Daarvoor krijgen we veel waardering van onze klanten, en daar zijn we dankbaar voor.

Ik wil meer informatie over herdenken

Voorbeelden herdenken:

Herdenkings monumenten: Permanent of tijdelijk

De meeste herdenkingsplaten en -monumenten die we maken zijn voor permanent gebruik. Ook maken wij tijdelijke grafmonumenten. Een grafsteen laat maanden tot soms jaren op zich wachten, maar na de begrafenis is het wel zo fijn meteen een bord te kunnen plaatsen. Zo wordt een anoniem graf een persoonlijk graf.

rvs-graveren-inlakken-kleuren-st-joost-denken-monument-met-bloemen-uitsnede-700-x-467

Wilt u meer weten over (tijdelijke) grafmonumenten of monumenten bij een urn, gedenkborden of herdenkingsmonumenten? Of wilt u de bewegwijzering en inrichting van begraafplaats, crematorium of rouwkamers op een stijlvolle manier vernieuwen?

  • goed advies
  • veel materialen en graveermethoden
  • mooi inlakwerk
  • snelle levering
  • Graveerbedrijf sinds 1985

Ik wil meer informatie over herdenken

Momenten om de herdenken:

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen u graag persoonlijk verder.