Zoek

Gravure85 sponsort hoogstamboomgaard De Bongerd

Fruitbomen snoeien, gras maaien, vruchten uitdunnen, appels en peren plukken, sap maken.

Met deze werkzaamheden zorgt Vereniging de Bongerd zorgt ervoor dat de hoogstamboomgaard bij de Wiel in Schoonrewoerd behouden blijft. Hier groeien 13 oude appelrassen met prachtige namen als de Notaris, Brabantse Bellefleur en Early Victoria, en 12 perenrassen, waaronder de Beurré Alexander Lucas, Brederode en Clapp’s Favourite.. Met de bijdrage van Gravure’85 worden een aantal nieuwe bomen en een goede ladder aangeschaft.

Sponsoring Hoogstamboomgaard de Bongerd in Schoonrewoerd door gravure'85

Koffie drinken in de pauze.Bij Gravure’85 doen we ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. We zijn lid van Blauwzaam en steunen elk jaar een goed doel rond het thema Natuur. In 2016 is dat vereniging de Bongerd, die in onze regio een hoogstamboomgaard onderhoudt.

 

 

Bewaren

Bewaren

Blije klanten
Paul B.
1682607116
Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.
Simon van W.
1711727478
Via Gravure85 heb ik een messing plaatje voor de boot besteld. Prettig contact, professioneel, en het plaatje ziet er prachtig uit!
Bram Van O.
1705666703
Gravure85, zeker een aanrader!! Zeer kwalitatief werk! Zeer duidelijke communicatie! En zeer snelle en efficiënte werking!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >